DomoDeck is DE oplossing voor voorgespannen betonvloeren voor woningbouw. Een betonvloer met vele voordelen.

Een voordelige en snelle oplossing! Weg met die grote kranen en compressielagen. De voorgespannen welfsels van DomoDeck bieden een grote overspanning, van gevel tot gevel. DomoDeck belooft een snelle en makkelijke plaatsing van uw betonvloer.

DomoDeck welfsels hebben een lichtere en dunnere structuur dan een klassieke woningvloer in gewapend beton. Door de uitzonderlijke kwaliteit van de vloerelementen is de betonnen vloer bestand tegen een hogere belasting. Ook de maatvastheid van de vloer is gewaarborgd. DemoDeck staat garant voor een betaalbare vloeroplossing. 

Problemen met deadlines? Niet als u kiest voor de voorgespannen welfsels van DomoDeck. De vloerelementen, die gemaakt worden in de moderne Echo-fabriek te Genk, zijn steeds op voorraad en onmiddellijk leverbaar.

DomoDeck is de meest milieuvriendelijke oplossing voor het plaatsen van voorgespannen betonvloeren op de Belgische markt. ECHO produceert zijn vloerelementen op een ecologisch verantwoorde manier dankzij het gebruik van hoogovenslakken, windenergie, transport over water, de recuperatie van productieafval en tot slot de recuperatie en reiniging van afvalwater. 

Voorgespannen welfsels, de oplossing voor iedereen!

Eenvoudige plaatsing, hoge stabiliteit, betaalbaar

Eenvoudige plaatsing, snelle levertermijn, grote voorraad

Mooi en betaalbaar, snel resultaat, perfecte afwerking

Zeer snelle productie- en laadtijden

Producttechnisch

Deze dunne vloeroplossing en de grote overspanning van de welfsels zorgen voor meer ontwerpmogelijkheden. DomoDeck laat dankzij het beton van uitstekende kwaliteit niets aan het toeval over.

Gemak

De voorgespannen welfsels zijn de ideale oplossing voor de residentiële bouwsector. DomoDeck biedt immers een totaaloplossing voor de woningvloer. De uitgebreide mogelijkheden zijn telkens perfect te combineren met andere vloeren. Ten slotte is er een enorme tijdwinst, dankzij de zeer snelle levertermijnen. Weg met die druklaag en onderstutting op de werf. 

Snelheid en service

ECHO is een fabrikant van vloerelementen die een totaalservice biedt aan zijn klanten. Alle nodige supplementen voor de plaatsing van DomoDeck welfsels zijn beschikbaar: op maat verzagen, aangepaste uitsparingen in de vloerelementen om de doorgang van technieken te vergemakkelijken, zaagsneden, uitstekende wapeningen…
Snelle productie- (2 à 3 dagen) en laadtijd (15 min)

Emoties

DomoDeck biedt de zekerheid dat u kiest voor een betaalbare en snel en makkelijk te plaatsen woonvloer. Met een betonvloer op maat, ruw of geverfd, zijn de mogelijkheden legio. 

Download onze brochure en ontdek alles over de voorgespannen welfsels van DomoDeck!

Bent u een professional in het veld en wilt u toegang tot onze technische fiches en documentatie over DomoDeck-producten? Maak verbinding met de Pro Space!

ECHO, onderdeel van de CRH-groep

DomoDeck is een product van het merk ECHO. ECHO maakt deel uit van de CRH-groep, een internationale leverancier van bouwmaterialen. In België brengt CRH, met innovatie en duurzaamheid als credo, vijf sterke merken samen: Prefaco, d-Concrete!, Schelfhout, Ergon en Echo. Alle CRH-merken zijn spelers op de ruwbouwmarkt. En dankzij deze merken is CRH de enige groep die zo’n breed assortiment prefab betonproducten voor verschillende toepassingen aanbiedt. Van ontwerp en productie tot levering.

Contacteer ons voor meer informatie

Het DomoDeck team streeft ernaar dicht bij zijn klanten te staan en gaat voor optimale klanttevredenheid. Nabijheid, beschikbaarheid en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden van het team. De knowhow, ervaring en vaardigheden van elk teamlid staan ​​sinds 1950 ten dienste van de klanten.

Tel: +32 89 84 03 11

DOMODECK® ECHO:
Kruisbosstraat 23
B-3690 Zutendaal

Email: info@echobel.com

4 + 3 = ?